Ljus

Ljus och höstmys

Ljus på bordet i höstmörkret

Det är väl det bästa som finns när mörkret smyger sig på och eftermiddagarna blir lite kyligare.

I dag försökte jag mig på en kort promenad. Ja kort eftersom jag har så svårt att både prata och andas efter (eller om den är kvar) lunginflammationen. Så det blir tungt att gå för långt.

Nu är det inte så långt till skogen och jag ville verkligen dit, men ca 100 meter in i skokgen “grymtade” något ( tror jag). Jag är ju så gott som halvdöv på vä öra och det susar i hela huvudet. Så om det var inbillning eller inte vet jag inte men mina fötter vände tvärt och gick snabbt ut ur skogen. Skrika kan jag ju inte heller eftersom lungorna inte riktigt är med.

LjusJag fick i alla fall lite kvistar med mig hem.

Väl hemma tog jag bort och satte dit nytt på köksbordet, kokade kaffe och satte mig och njöt. I datorn kom det svagt “tibetan healing music”. Det var vad jag behövde i dag.

LjusMarmorskivan

är något jag är glad över. Använder den till bl.a. istället för duk. Det är vackert med marmor tycker jag.

LjusNypon och slånbär

är det som fick vara med hem och läggas bland ljusen. Det hör inte riktigt hit, men när jag sitter här och ser mina bilder dyker en annan bild upp i mitt huvud; Jag med min första son i bärsele på magen ca 2-3 månader och jag plockade slånbär. Tänk om jag blivit övertung och ramlat in i buskarna……

LjusÄlskar mina blåa iittala ljuslyktor

Det blir så behagligt sken i dom. Haha nu önskar jag att jag hade haft en äppelkaka till kaffe. Ni och jag får hålla tillgodo med en tidigare bild från min glutenfria äppelkaka.

Nu ska jag göra det där tråkiga….gå ut med sopor och plocka ur diskmaskinen.

Ha en fantastisk kväll kär ni!

 

 

Ljus

3 kommentarer

 1. Så mysigt du har gjort, jag håller med dig att hösten också är mysig och jag tänder gärna ljus ?
  Sköt om dig nu och var rädd om dig ❤?Kramar//Stina

  1. Carina
   Author

   Tack snälla rara Stina för värmande ord!
   Kram till dig


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.