Upplevelser

Guldstunder i vardagen

 

This post contains adlinks from Adviral

Guldstunder i vardagen behöver vi nog alla när höstmörkret gör kvällarna så långa och mörka.

 

När man är hemma och inte orkar så mycket har det mellan stickning och liite hushållsbestyr blivit att jag ligger och surfar runt i datorn. Snart är det ju jul och ni kanske redan har börjat med inköp av klappar.

En upplevelse sida hittade jag där man kan köpa allt från hotellvistelser till att komma upp i luften med luftballonG (häftigt). Varför inte ge bort en sådan upplevelse till någon som redan har allt. Hotellövernattning för två hittar du här

Ballongflygning då? Känner ni någon som skulle vilja upp i luften i en ballong? Jag har alltid drömt om det men vet inte om jag vågar. Ballongflygning för två hittar ni här.

Gokart är nog något som många gillar. Varför inte ta med hela familjen på en liten gokart”tävling” . Gokartupplevelse för hela familjen hittar ni här.

Friskvårdsmassör som jag är så slår jag hårt för en stunds avkopplande massage.  Massage  är ett enkelt sätt att må bättre. Många lider mer eller mindre av stela nackar, onda axlar, musarm, huvudvärk och trötta ryggar.  Då är massage perfekt. En perfekt julklapp till dig själv kanske. Massage hittar du här.

När kvällarna blir långa och mörka, man stressar inför jul eller ändå i vardagen. Varför inte unna sig liten stunds avkoppling med god mat på något mysigt ställe. Här hittar du tips för middag för två.

Flyboard skapades av Franky Zapata, flerfaldig världsmästare i Jetski och tillika Jetski-tillverkare. Franky ville skapa ett nytt sportredskap som kombinerar skidåkning, dykning, vattenlek,  akrobatik och flygning. Resultatet blev Flyboard. Törs du testa klicka här

Något som jag ska våga mig på efter flera dagar utan kraft att vara uppe längre stunder är att gå ut i den fina höstluften. Det blåser lite men solen är mest framme. Katten vägrar vakna och har gosat ner sig i soffan så jag går ut själv.

Våga er nu på någon upplevelse och ge vardagen lite guldstunder.

Ha det bäst!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.