en dag på havet

Inlägget innehåller en del reklam genom annonslänkar för kicks

En dag på havet tillsammans med Chajn Events

Nu ska jag försöka orka berätta om min dag på Eckerölinjen tillsammans med Chajn Events och en massa fantastiska och kreativa människor och företagare. den 19 september. Jag är fortfarande hemma och har precis börjat en antibiotikakur mot lunginflammation. Så det här blev en riktigt seg och jobbig höstmånad.

Några av oss klev på bussen kl 8:00 vid Uppsala resecenter för avfärd mot båten. När vi klev av möttes vi av personal från båten som lotsade oss ombord lite bakvägen. Väl på plats började alla utställare att plocka fram sina saker mm. Ett glatt gäng och en massa härliga upplevelser, produkter, smycke och böcker skulle resenärerna mötas av på däck sju.

en dag på havet

Christina får läpparna snyggt röda

Makeup store

fanns på plats och man fick make up tips och bli lite sminkad på plats. Här hittar du deras makeup.

en dag på havet

 

Jag fick med mig deras mascara Sensitive mascara black med mig hem. Och jag lovar, jag blev absolut inte besviken…helnöjd. Här hittar du mascaran. Jag är ingen som sminkar mig kraftig men har ett problem…Min näsa. Den blir blå vid kyla men även när jag blir kall. Har jättestora problem med även fingrar och lite med fötter. När jag blev sminkad fick jag beröm för min hy (tacksam) och fick tips för min lilla blåa kalla näsa: Jo Moon shadow peach. Jag tittade snopet på henne men hon stod fast. Det är röda pigment i som tydligen tar bort det blåa på min näsa och väldigt bra som highlighter på just min hy. Jaa, min näsa ser “snällare” ut när jag tar på denna skugga. Du hittar den här

Superroligt att få bli lite sminkad av någon annan, samt få tips. 

en dag på havet

 

en dag på havet

Grillska gymnasiet

i Uppsala bidrog med frisörelever som stylade håret på gästerna.

 

en dag på havet

Liselotte For ever Living

 

en dag på havet

 

For Ever living

fanns också på plats . Alla borde ha en aloe vera gelly eller aloe vera blomma hemma!

en dag på havet

Första turen avklarad

och nästa tur på tur. Alla utställare förutom grillska var med även på tur 2.

en dag på havet

Yogamassage var något riktigt magiskt. De få minuter jag fick påverkade mig enormt…. positivt, även om tårarna kom efteråt. Men kunde inte styra tårarna. Denna behandling finns hos  bl.a. Uppsala yogamassage och på väg att öppnas på annat håll i närheten av Uppsala. Yogamassage är en dynamisk, djupgående helkroppsmassage med rötter i Indisk tradition.

Böcker för barn och vuxna fanns det också

en dag på havet

Boken om Kaninerna Nisse och Nelly skriven av Christina Johansson handlar dvärgkaninerna och  är en bok för barn och föräldrar som funderar på att köpa en dvärgkanin eller vill läsa om dvärgkaniner. Du får följa en familj och deras kaniner. Boken ger dig råd och tips om hur du tar hand om djuren på bästa sätt. Lämplig för 6 – 10-åringar.  Dra dig inte för att kontakta Christina om det är något du funderar över. Maila Christina@chajn.com

en dag på havet

Författaren Rose Tillberg Mattsson berättade om sin bok “Hotelldirektören” som handlar om hennes farmor Bebe, som när maken åkaren dör bestämmer sig för att sälja hans rörelse i Stockholm och flytta till det anrika brukssamhället Häverödal intill Hallstavik, köpa hotellet där och driva det. Resten av historien bli fiktion eftersom författaren aldrig träffat huvudpersonen trots att de inte bodde särskilt långt från varandra. Deras kontakt inskränkte sig till ett telefonsamtal. Intressant bok som rekommenderas.

 

Flirtiga fransar Camilla Blomfeldt fanns på plats och visade lite hur det går till att få snygga långa fransar. Ni hittar henne på instagram eller Facebook

 

en dag på havet

Smycken från GeminibyHelen

Här hittar du hennes smycken.

 

 

Helena på plåt & tråd, guldsmed och designer

Henne hittar ni i Täby och i bland på ” öster om ån” i Uppsala.

en dag på havet

 

 

 

en dag på havet

Snygga armband satt Helena och gjorde på plats. Detta fina höstarmband fick följa med mig hem.

 

 

en dag på havet

 

En helt vanlig dag helt enkelt, men ändå lite annorlunda och lite roligare.

Tack alla utställare, Christina Chajn events och Eckerölinjen för en alldeles utmärkt dag!

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Carina
   Author

   Tack själv för en härlig och trevligt ordnad dag.

 1. Det var nog en fin och upplevelserik dag. Krya på dig. Lunginflammation är säkert påfrestande.

  1. Carina
   Author

   Det var en jättehärlig dag.
   Tack!
   Ja nu börjar det att bli för länge jag har varit sjuk. Och lunginflammation är superjobbigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.