Bästa hudvården enligt mig.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Maria Åkerberg

Bästa hudvården enligt mig

Bilderna från mina produkter har jag visat tidigare och de får hänga med i dag också. Kameran ligger på hyllan och kroppen och knoppen sjuk fortfarande. Fy så segt (5:e dagen)!  Så nu får ni hålla tillgodo med lite tips på bra hudvård.

Just nu är det Kickstart på hösten genom att Maria Åkerberg har 20% på alla deras produkter. 

Maria Åkerberg startade sin hudvårdsserie eftersom hon inte kunde hitta en serie som överensstämde med hennes egna höga krav på produkter utan mineralolja och syntetiska ingredienser.  Grundidén var att ge sina kunder ekologisk hudvård till hög kvalité.  Hon strävar efter att ha 100% ekologiska ingredienser och man använder endast ekologiskt och biologiskt innehåll av högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter. Förpackningarna är återvinningsbara. Så hennes hudvårdsserie är både snäll mot miljön och mot din hud. Jag hade förmånen att jobba med just Maria Åkerbergs produkter när jag drev mitt egna företag. När jag började hade de namnet Dermanord. Här kommer ni till deras FBsida och kan läsa mer.

Bästa hudvården

Har ni svårt att välja

så kan jag rekommendera Olivrengöringen. Den är mild och passar alla, men framförallt du som har torr / känslig och mogen hud. Jag har även lite på fingertopparna och lägger dem på mina fransar och mascaran lossnar så fint. Och jag använder vattenresistent mascara.

Vill ni ha ett alternativ till deodoranter med aluminium så testa deras Saltdeo Den är effektiv upp till  ca 24 timmar. Den är helt doftfri, utan alkohol och aluminiumklorid. Den är desinficerande och det gör att den passar under armarna efter rakning och som after-shave i ansiktet. Bra till mannen kanske 🙂 Klicka här så kan ni läsa mer om den.

Bästa hudvården

Bra ansiktskräm

för oss med mogen hud är denna Face lotion more. Den är oerhört dryg! På sommaren behöver jag den inte, då räcker det med något annat för mig. Jag tar inta alls mycket. Tar man för mycket känner man av det på morgonen 🙂 Så lagom är bäst.

Det finns massor med olika bra produkter och det här är mina favoriter för huden. Kika in på deras sida och läs mer. Sidan har ändrats nyligen och är jättefin tycker jag.

Nu blir det soffan och vila. Det här lilla tog kraften ur mig.

Ha en underbar dag bästa ni!

 

 

2 kommentarer

 1. Tina

  Så snygg bloggen blev 🙂 Och tack för din kommentar hos mig.

  Du kan verkligen konsten att få vackra bilder, så där drömmande bort känsla. Låter fantastiskt med så bra kräm för ansikte 🙂

  Fin sidhuvudbild du har <3 Antar att det är du som har skapat denna vackra blomsterbukett! Vacker blomkruka också för den delen!

  Allt gott!
  //Tina

  1. Carina
   Author

   Men oj vad glad jag blir för dina värmande ord <3
   Blombuketten gjorde inte jag. Inte den här buketten. Visst är det fin kruka 🙂 Tror att Paula Lundberg har gjort den. Där jag var på workshop.

   Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.