Stickad barnkofta i alpacca

Nu börjar jag att tröttna på feber och förkylningar!

Fy bubblan vilken höst det här har varit. Hur har ni haft det med förkylningar i höst? Jag själv har haft så hög feber så jag har inte ens orkat att tänka. Låg mest och stirrade om jag inte lyckades sova. Men febern var så hög att sova gick inte heller.

Lycklig är jag i alla fall att innan febern slog till lyckades jag att äntligen få färdigt koftan som påbörjades för länge sedan. Den var till mitt första barnbarn ( Ja det är sant! Och hon är nu drygt 2 år. Tröjan stl 1 år ) Det gick verkligen troll i stickningen. Stickade, repade upp några varv, stickade….blev fel och la ifrån mig. Ja så där höll jag på och jag ska väl inte skylla ifrån mig för det kanske var så att energin till stickning var tömd just då. Men, men glad är jag att den äntligen är klar och väldigt nöjd med resultatet.

Mönstret är Yll och Tylls (Uppsala) egna mönster: 1186 Lilla Diamant. Vår garnbutik i Uppsala och jag vet att de även har att man kan beställa via nätet. Uggleknapparna som jag också har köpt på Yll o Tyll är för söta! Fanns även andra motiv.

Nu har jag två projekt

på gång och den ena känns väldigt svår. Klar till vår kanske 😉 Rosvantar från Jenny Penny

Den andra

är en tröja i fantastiskt garn, så nog har jag att göra i vinter alltid. Vi får se vad det blir av allt.

Barnkofta i alpacca

Nu blir det kanske en kort promenad då febern lagt sig en del. Ja Ipren i kroppen så klart.

Ha en fin eftermiddag!

 

5 kommentarer

 1. Kan inte minnas när jag var förkyld sist. Det är en massa år sedan. Feber hade jag som barn men aldrig som vuxen.
  Kul med många stickprojekt. Stickade mycket innan jag fick mitt diskbråck men sedan fick jag sluta. Får väldigt ont av det.
  Håller tummarna att du hinner med vantarna till frosten slår till.

  1. Carina
   Author

   Åh lyckliga dig!
   Men jag arbetar i skola med 6-7 åringar så man är lite utsatt.
   Barnbarnen också 😉
   Ha en härlig kväll!

 2. Jag känner med dig. Jag hade en vecka med hög feber och förkylning för en månad sen och sen dess har jag inte känt mig frisk. I morse vaknade jag förkyld igen och känner mig sjuk. Vad jag avskyr det.

  En så jättefin kofta! Förstår att den var krånglig att sticka med det mönstret. Hoppas att den ryms på tvåringen, annars kanske det blir fler barnbarn… Roligt med stickprojekt men jag kan inte heller sticka längre, liknande problem som Kristallina.
  Sköt om dig och krya på dig!

  1. Carina
   Author

   Tack rara du! Ja det blev värre i dag efter 6 dagar 🙁
   Hoppas du mår bra nu.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.