Bilder blir Posters och tavlor

Som ni förstår, ni som hittar hit så är foto något som ligger mig varmt om hjärtat.

I flera år har jag fått höra:” Du måste göra något med dina foton”; “Varför inte göra en fotobok?”, “Sälj fototavlor” Nu har jag anslutit mig till Printler, posters och tavlor. Mest en rolig grej och där hittar du massor med duktiga fotografer och fina bilder.

posters och tavlor

Just nu har de en höstkampanj:

Ni hittar min sida här och via den kommer ni vidare till fler och andras bilder. Jag har ännu inte hunnit få så många bilder då jag väljer med omsorg och det tar tid. Kika gärna in där om ni vill. Eller lämna gärna en kommentar här vad just ni skulle vilja ha för posters på er vägg. Det är alltid roligt att höra från er.
Posters och tavlor

Fotosöndag

Ofta, inte alltid är jag också med i fotosöndag och lägger ut bidrag till söndagarnas utmaning. Den här söndagen som var,  var inte lätt! “Drömmar”….hmm jaa jag funderade och funderade. Det konstiga var att jag precis den natten när febern slog till hade fruktansvärda mardrömmar ( brukar inte ha)Men på dagen så plockade jag de sista dahliorna från trädgården och då kom drömmen om sommar. Ja jag vet, hösten har precis börjat ( och jag älskar hösten) men sommaren känns så himla långt bort just nu.
Här är i alla fall mitt bidrag:
printler
Nu ska jag vila mitt febriga huvud för att kanske orka hoppa i stövlarna för en kort promenad i den lilla trädgården.
Njut av fin höstdag!

4 kommentarer

 1. Lycka till på Printler. Du kanske kan sälja en och annan bild.
  Det blev en iskall höstdag idag. I morse skrapade folk rutorna på sina bilder. Känns lite vassare en bara “höst”. Vi får se om vi får höst eller vinter direkt. Krya på dig!

  1. Carina
   Author

   Tack 🙂
   Ja jag hörde att bilrutor fick skrapas i morse

 2. Jag kan inte se bilden under “här är mitt bidrag:” men de andra bilderna i ditt inlägg är så romantiskt vackra. Kul att du har gått med i Printler.

  1. Carina
   Author

   Tack?
   Nej jag såg det också och hur jag än gör får jag inte dit den? Febern tar över här fortfarande men ska försöka när jag blir piggare

   Tack för att du uppmärksammar! Då var det inte bara ”hos mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.