Fredag och smink enligt stjärntecknet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel SE

fredag och smink enligt stjärntecken

Gomorgon kära vänner, nu är det fredag igen!

Jag sitter här på fredag morgon och dricker mitt morgonkaffe. Läser om smink enligt ditt stjärntecken, sidan hittar ni här. Sådant tycker  jag alltid är lite roligt att läsa så jag letade rätt mitt stjärntecken som är Stenbock.  Sedan vet jag inte om det alltid stämmer, men visst är det lite kul att läsa. Det roliga är att det stämmer ju lite på mig 😉 Att jag gärna är så clean jag bara kan men fransarna målas.

Och det där diskreta på läpparna stämmer också. När jag går in på sminkavdelningen så vill de som jobbar gärna sätta färg på mina läppar och ja, jag har gått på och jag har köpt. Sedan har jag verkligen testat hemma i lugn och ro….men nej. Servetten åker fram och jag torkar bort. Det blir det där diskreta igen, och det med färg ligger i lådan och blir gammalt.

Min favorit är verkligen Clarins och just nu har jag två olika att växla mellan; nr 01 och 07.

fredag och smink enligt stjärntecken

 

 

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Du är ambitiös och målinriktad och gör allt för att komma framåt. Du kan uppfattas som pessimistisk och status är viktigt för dig. Det gör att du är välklädd och har ett fint hem. Du kör gärna på en clean bas, snygga fransar och en diskret läppfärg. Du avskyr att se ovårdad ut och satsar därför på primer.

Kika in här vetja och läs om just ditt stjärntecken…lite skoj. Just nu har de 15% på hudvård vid köp över 399 kr om ni behöver eller vill ha något, kanske just det som ert stjärntecken säger 😉   T.o.m. 2018-09-11 kl. 20.00. Erbjudandet gäller ej L’ANZA, Maria Nila, Maria Åkerberg, Olaplex, e.l.f och Sensai. Gäller ej value packs och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Här har ni hemsidan

 

 

fredag och smink för stjärntecken

 

 

Det där med primer har jag inte så stor koll på, men kanske värt ett försök? Hur gör ni? Och vad ska man använda?? Det finns ju en hel djungel av produkter.

Nu ska jag ta tag i städning och då behöver jag nog ingen primer 😉 Sedan lite knäträning 🙂

Ha en fin fredag!

8 kommentarer

 1. Hoppas ditt knä håller för städningen nu 🙂 Jag håller tummarna att det blir bättre i ditt knä <3
  Så roligt med stjärntecken och smink ihop 😀 tyvärr hittar jag inte just den sidan om stjärntecken och med sminket :/
  Jag var så nyfiken när det gäller mig och vad de säger om sminket tillsammans med mitt stjärntecken.
  Klickade på din länk men hamnade då på startsidan och fann inte vart jag skulle gå/ söka för att komma rätt.
  Önskar dig en fin fin fredag och helg!

  Kram

  1. Carina
   Author

   Oj så tokigt. Kollade och det blev visst fel…. Men nu har jag rättat till det. In och kolla igen eller testa här

   Kram och ha en fin helg!

 2. Men så roligt inlägg du har kommit på. Är själv också stenbock så det var ju speciellt kul att läsa och stämma in med smink stilen som brukar vara typiskt för vårt stjärntecken. Bra jobbat!:)

 3. Det är verkligen kul med stjärntecken och den sidan måste jag spana in! 😀 Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.