Barnbarn och stickat

Barnbarn och stickat

Ja hej, här har ni mig.

I går fick jag vara en enhörning för en stund. Jag var och hälsade på min son och hans familj tillsammans med mellansonen. Massor med bus och lek blir det. “famor ha den”!  Så då var det bara till att sätta på sig mössan och diademet. Jag frågade faktiskt om farmor fick ta kort? “Aa” och en nick med huvudet blev svaret. Och ja, bilden blev lite suddig men jag hann inte fixa till inställningen och blev även lite darrig på handen av att hålla kameran i en hand. Det gäller att vara snabb när man är med barn.

 

Barnbarn och stickat

Barnbarn är verkligen solstrålar och ger illa fall mig massor med energi! Den lilla är 7 månader och lika underbar hon.

Barnbarn och stickat

“Famors” glasögon och mobil ska testas. Alltså, förlåt men vad jag skrattade då hon föll omkull när hon satte på sig solglasögonen första gången ( Jag har styrka i dem). Men äh, det är väl inget…upp igen och på med dem så man kan kolla “famors” mobil.

 

Barnbarn och stickat

Nu börjar det att likna något och snart är ärmarna klara. Jag hade oturen ( eller slarv) att sticka fel och har fått göra om. Men nu så. 2 cm kvar av ärmarna 🙂 Mönstret kommer från Yll och Tyll i Uppsala

Nu ska jag efter samråd med sjuksköterska åka till ortopeden med mitt knä och fotled. Får se vad de säger i dag. Jag tar väl med mig stickningen om väntan blir lång 🙂

Ha en fin eftermiddag!

 

3 kommentarer

  1. Ni har haft det trevligt 😀 Jag hade också skrattat när hon föll omkull. Måste ha varit en konstig känsla för henne när man inte förstår varför. Fin stickning! Hoppas du fick inte vänta för länge och att du fick något svar.

    1. Carina
      Author

      Det har man alltid med den lilla “trollungen” <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.