Morgonregn och dofter

Morgonregn och dofterna som möter mig när jag kliver ut på morgonen är frisk och fräsch. Det är tyst och fötterna blir blöta i gräset. En svag doft av kaffet som står och puttrar i perkulatorn smyger sig ut genom dörren. Kan det bli bättre?

Luften är frisk och det är lite skönt att krypa in  i min egenstickade  mjuka tröja. Det är så tyst och stilla och det känns som om bara jag och katten är vaken.

 

morgonregn

Minirosen har massor med fina regndroppar på sig och jag försöker testa med macrofilter. Men kroppen har nog inte riktigt vaknat än, för jag skakar förmycket. Men jag tycker att bilden blev lite fin ändå.

morgonregn

Alltså, mina dahlior från zetas trädgård är helt fantastiska! Massor med blommor hela sommaren och det är fortfarande massor på gång.

morgonregn

 

morgonregn

Rosenskäran kämpar på även om blommningen börjar att minska. Det jag funderar på är varför den gula pricken i blommans mitt inte är så gul och fin här på bloggen då den i bilden på insta t.ex har behållt sin färg. Även på min dator och mobil är färgen gul. Men här….?

Nu är det dags att ta tag i dagen och göra lite nytta 🙂 Haha Jag har ju ”lekt” med kameran medans kroppen vaknade till liv denna fina regniga söndagsmorgon.

 

2 kommentarer

 1. Minirosens bild är väldigt fin. Just det där bleka lite dimmiga gör den speciell.

  1. Carina
   Author

   Tack? Ja jag håller med dig och gillar bilden själv också.
   Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.