Handkräm med en underbar doft

Ytterligare en varm morgon och jag vaknar tidigt. Sätter mig vid köksbordet och tittar ut. Det har regnat i natt. Plockar upp min handkräm och tar en liten klick av innehållet och smörjer mina händer.  Åh vad jag älskar doften på just den här handkrämen! Den är ljuvlig. Handkrämen är också sårläkande, antiseptisk och sägs öka blodcirkulationen. Den absorberar snabbt in i huden och innehåller mineraler från döda havet.

Tyvärr hittar jag inte den längre, men som tur var köpte jag på mig ett par extra tuber. Hoppas att jag hittar produkterna igen. Sedan jag började med krämen har jag inga självsprickor eller torra händer. Och som sagt, doften är ljuvlig. Men absolut inte för stark doft.

Handkräm

Det finns en hel del olika produkter. Även till fötterna som man ofta glömmer bort. Hittar ni produkterna så testa gärna. Och berätta gärna också iså fall var man kan få tag på dem igen.

Letar ni efter en bra nagelterapeut i Uppsala så hittar ni henne här 🙂

Och här kan ni läsa om ett av mina besök hos henne.

Ha en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.