Golf…Svårt, roligt eller förnedrande

Golf är nog det svåraste jag har försökt mig på när jag efter midsommar började med kursen. Jag fattar inte hur svårt det ska vara att få till det. och att jag bryter ihop som jag gör. Det är ju egentligen pinsamt! Spelar någon av er golf? Hur gör ni i så fall för att få till alla slag mm?

Jag kommer ihåg hur lycklig jag var att jag så snabbt lyckades få mina poäng och då få mitt gröna kort och handikapp. Men sen då?

Jag känner mig som en bambi på hal is ungefär. Men skam den som ger sig.

Just den här hybriden ( som den kallas) i den vita mössan är nog den jag haft svårt med. Haha de andra klubborna också. Men i dag tror jag att jag lyckades ganska bra med just den här klubban.

I dag var det väldigt varmt ( som det har varit hela sommaren). Men jag kan ju inte skylla på värmen för att jag inte kommer framåt 😉 Då jag ofta/alltid har kameran med mig så blev det några foton vid bilen när vi var klar med vår runda. Det funkar verkligen inte att dra upp kameran under turen runt golfbanan. Det hinner man verkligen inte med.

Men skam den som ger sig….Jag kan ju inte lägga av nu! Jag tycker att det är en härlig och trevlig tur i vacker natur med trevliga människor och en bra motion. Fötterna är varma och svullna när man är klar, men man känner verkligen att man har gjort något bra ( förutom den där förtvivlan över hur dålig man är). Men det kanske det som är grejjen 😉 Förtvivlan, frustration, glädje, natur och motion. Njutning av livet ( och utmaning) och naturen.

 

6 kommentarer

 1. Övning ger fördighet min vän… fortsätt träna ⛳️ Tålamod ??

 2. Skulle verkligen vilja börja spela golf. Man är ute i alla sorters väder och det verkar så avkopplande. Håll ut för det tror jag det är värt. 🙂

  1. Carina
   Author

   Ja det är fantastisk miljö och egentligen avkopplande.
   Tack för pepp :9

 3. Använd de klubbor du trivs med.? Låt de andra vara så länge. Man behöver ej så många. ?
  Lycka till!

  1. Carina
   Author

   Tack <3 🙂
   Det är precis det jag gör 🙂 Men jag har ju problemet i min rotationsscholios 🙁 tror jag…men den ska vi råda bot på 😀 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.