Här kommer sommarens “must haves”

Det här inlägget innehåller adlinks från Adviral

 

 

Sitter med min kaffekopp tidigt på morgonen och njuter av lugnet och ledigheten. Funderar lite på hösten och tänker; oj vad sommaren har “rusat” fram i värmen. Haha, det är kanske för att vi inte vill ha den här extrema värmen. I går kväll var nog första gången som jag frös ute och satte på mig min poncho.

Hur ser era drömmar framåt ut? Jag hittade den här drömkalendern som kan vara ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och samtidigt en hjälp på vägen för att ta dig dit.

Gult är en färg som jag gillar helt plötsligt i år. Blir glad av färgen. Nu hittade jag en gul vattenflaska i glas som är omsluten av mjukt silikon. De är giftfria – BPA-fri, ftalatfri, läcker ej och tål maskindisk. Här hittar du flaskan till billigare pris just nu. För ni får inte glömma bort att dricka vatten i värmen!

Ett av de bästa läppcerat utan färg! Rosen Seriens lip balm med en härlig smak av jordgubb hittar du här till ett bra pris nu, så passa på. Ceratet skyddar dina läppar samtidigt som det ger näring och mjukar upp – utan att skapa smörjberoende. Jag brukar använda det på kvällen när jag lägger mig.

Msm är något som jag dricker just nu och har gjort ett tag. Jag gör det för att se om mina leder mår bättre. Håret har blivit friskare ser och känner jag i alla fall. Lederna kanske tar lite längre tid. Jag har bara druckit pulvret ca tre månader än Här har ni ett paketpris på msm i tablettform. MSM fungerar som en beståndsdel i kollagen, det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud.

Kokosolja är naturligt rik på fettsyror och proteiner – som verkar på djupet för att göra din hud mjuk och frisk utan några kemikalier. Den är antibakteriell, har egenskaper som förhindrar åldrande och kan lugna acne, solbränna och psoriasis. I olika omgångar brukar jag använda kokosolja som ansiktrengöring. Huden blir fantastisk.

Beautiful Hair är ett tillskott från Great Earth som innehåller näringsämnena L-cystein och Biotin vilka är ämnen som är viktiga för hårets uppbyggnad och tillväxt. L-cystein är en aminosyra som ingår i proteinet kreatin, som i sin tur är en av de beståndsdelar som gör att håret bibehåller sin styrka och glans.

Här finns just nu ett paketpris på Msm, Kokosolja och beautiful hair. Och här hittar ni fler härliga produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.