Vacker bok om trädgård och växter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

För ett tag sedan beställde jag en bok som Victoria Skoglund gjort; ” Min trädgård vid sjön”. En vacker bok om trädgård och växter. Som alltid när jag öppnar böcker känner jag in den och sedan öppnar jag den. Tittar på sidan och läser om det står något. Den här boken blev jag nyfiken på och inspirerad av att köpa. Boken hittar ni här

Boken är enligt Victoria ett slags självporträtt. Och när jag bläddrar igenom boken blir jag så inspirerad men ändå lite “avundsjuk” på att man kan ha en sådan styrka och kunskap. Fantastiskt ! Läs det med glimten i ögat, jag beundrar alla dessa människor som tar den tiden som trädgårdsarbete kräver. Tänker tillbaka på min mormor som man alltid såg krypandes eller böjd över och i sina rabatter och odlingar.

Det här med första sidan då? Jo här är den sida jag fick upp. Inga ord utan bara en djup lugn bild och jag får min känsla om boken bekräftad. Nu ska jag njuta och inspireras av Victorias fina bok. Vill du det också? Köp den vettja.

När jag nu sitter och bläddrar i boken kommer min tanke till mina dahlior jag beställde från just zetas trädgård. Alltså de växer något så enormt och är jättefina. Bilder kommer vid annat tillfälle.

Det finns inget mer lugnande än att sätta sig ute med morgonkaffet och titta i en vacker bok. Och just nu blir det “Min trädgård vid sjön”. Sedan kan man ju samtidigt ha lite drömmar om hur man själv skulle vilja ha det. I år fick jag inte tag i luktärtor som jag önskade mig. Tydligen populära. Men inför nästa år står det på önskelistan.

Ha en toppendag kära vänner.

 

2 kommentarer

  1. Låter trevligt. Förstår att man blir inspirerad. Nu har jag ingen trädgård längre men kunde ändå tänka mig att bläddra i boken.

  2. Carina
    Author

    Jag tycker verkligen att du ska titta i boken. Den ger ett lugn på något vis. Må bra bok 😉
    Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.