Inte bara böcker, utan även inredning

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Vaknar tidigt av ett kraftigt regn och åskväder. Jag kan inte rå för det, men varenda gång det åskar så där jättekraftigt får jag ont i magen och blir alldeles stressad i hela kroppen. Precis samma lika som när jag var barn. Samtidigt skrattar jag för mig själv och funderar på hur det var när mina pojkar var små? Visade jag för dem att jag mådde så här dåligt vid åskväder? Haha, jag kommer inte ihåg.

Men nu har det värsta dragit förbi och jag sitter här och surfar runt lite. Inte visste jag att adlibris hade annat än böcker? Jo, där hittar jag garner, träningsredskap och inredning b.l.a. Och just nu har de 60% rea på just inredning.

Jag hittade en härlig strandmatta med en liten kudde, hur bra som helst att ha med sig till stranden. Skönt för nacken. Just nu får vi inte elda ljus ute på altanen men annars går det åt en hel del ljus för mig även på sommaren och ett i marmor är fint till ljuslyktan. I denna lilla ljuslykta får inte marmorljuset plats, men fin lykta att hänga på en krok ute vid altan/balkongbordet. Rosa, rosa, rosa…jaa men det är ju fint och allra helst till guldfärg. Söt liten burk att ha sina små örhängen i. Fin vas hittade jag där också. Som sagt, kika in ni också. De har mycket mer saker än bara böcker.

Klickar ni här nedan på produkterna så kommer ni vidare till dem.

1. Bloomingville Strandmatta / 2. Ljus Marmor / 3. Burk med lock slät liten guld/rosa / 4. Day home Oriental Ljuslykta / 5. Vas Kula

Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.