“Don’t wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect.”

 

Vi sitter som alla andra kvällar den här sommaren, på altanen och äter middag. Himlen är vacker, men tyvärr är det så varmt så man mår ju just nu inte så bra. Sömnen är si så där i värmen. I helgen väntas åskskurar och jag som hatar åska längtar nästan ( Inte åskan då).

I går kväll blev det molnigt tyvärr och jag som tänkte förbereda mig genom att kolla in månen. I kväll är det ju fullmåne, blodmåne och månförmörkelse. Mycket på en gång. Stativet åker fram i kväll så får vi se vad man lyckas med. Läste i går att det kam vara svårt att fånga  så det blir bra på bild.

I går blev det sötpotatis strips i gen till halstrad lax. Testa! Så gott! Jag köper Icas frysta sötpotatis och lägger den tunt på plåt. Om stripsen inte ligger ihop eller på varandra blir de riktigt fina och knapriga.

Ha en fin fredag och glöm inte kolla in blodmånen i kväll vid 21:30-40.

 

2 kommentarer

  1. Mer och mer moln drar in här. Kan hända att blodmånen inte syns när det är dags. Vi får se. Det ser läckert ut på tallriken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.