Värmen håller i sig tydligen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för adtraction/Bodystore

Hur har ni det ute i sommerhettan? Själv jobbar jag i en olidlig värme inomhus, men tänker samtidigt på de som är drabbade och kämpar med alla bränder runtom  i Sverige.

Just nu känns det som om man går med vattenglaset i handen hela tiden, men törsten finns där ändå. Har någon av er testat cocosvatten? Jag har gjort det några gånger och tycker att det är helt okej bara det har rätt temperatur. Här har ni bra rabatter just nu på b.l.a cocosvatten och andra läskande drycker.  Jag brukar beställa mina hälsokostprodukter mm härifrån då det är snabb leverans och bra service.

Och framförallt! Glöm inte solskydd när ni är ute i den starka solen. Klicka på bilden nedan så kommer ni till solkyddsprodukterna. Ha nu en riktigt fin dag och glöm inte bort att dricka och krypa undan i skuggan ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.