Har du svårt att hitta bra proteinbars? Kika in här!

Inlägget är reklam för Bodystore och innehåller annonslänkar

Eftersom jag är allergisk både mot vete och sojaprotein är det svårt att hitta några bra proteinbars att ha i träningsväskan eller ute på golfbanan. Jag är ganska så känslig mot att tappa för mycket energi och behöver stoppa i mig något bra lite då och då. Av en händelse hittade jag veganska bars på Bodystore. En sida på nätet som jag ofta beställer saker ifrån. Jag är så nöjd med deras produkter och snabba leverans.

Nu har jag testat Vegan Protein Bar  som är en vegansk och glutenfri proteinbar från Star Nutrition. De innehåller bra näringsvärden, är fri från gluten och sötningsmedel. Smaken kommer bl.a. från dadlar, jordnötssmör, proteinkrisp och kakaobönor, som ger en mjuk konsistens mixat med krispiga bitar. I början hade jag lite svårt för konsistensen men vande mig snabbt. Den funkar super att ha med sig i väskan och smaken är riktigt god.

Här  hittar du olika smaker, och  här  kan du köpa större förpackning billigare just nu. Dessa ska jag klicka hem mera av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.