Ljumma sommarkvällar och sjungande träd

I går var det ännu en fantastisk sommarkväll med sjungande träd i en sval och befallande vind. Älskar ängarnas rosor och månen som lyser på daggen. Mot kvällens himmel, där solen sjönk jag lyfte mitt ansikte fyllt av lugn ♥️

God morgon kära vänner. I går kväll var det en sådan där fin härlig sommarkväll igen. Man kunde sitta ute länge. Inga myggor som surrade och försökte sticka oss. Lite ledsamt dock då jag vet att det är alldeles för torrt i markerna. Men det är så avkopplande att kunna sitta ute på kvällarna och se solen gå ner, ljuset sakta brinna ner så fint i ljuslyktan.

Ha nu en fin måndag alla.

 

2 kommentarer

  1. Underbart foto som speglar stämningen. Visst är det härligt med ljumma sommarkvällar. Man får njuta så länge det vara.

    1. Carina
      Author

      Tack fina du! Ja, jag njuter vereviga kväll när det är så här vackert och stilla <3 Ha en fin kväll <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.