Tankar/Inspiration

Ljumma sommarkvällar och sjungande träd

I går var det ännu en fantastisk sommarkväll med sjungande träd i en sval och befallande vind. Älskar ängarnas rosor och månen som lyser på daggen. Mot kvällens himmel, där solen sjönk jag lyfte mitt ansikte fyllt av lugn ♥️

God morgon kära vänner. I går kväll var det en sådan där fin härlig sommarkväll igen. Man kunde sitta ute länge. Inga myggor som surrade och försökte sticka oss. Lite ledsamt dock då jag vet att det är alldeles för torrt i markerna. Men det är så avkopplande att kunna sitta ute på kvällarna och se solen gå ner, ljuset sakta brinna ner så fint i ljuslyktan.

Ha nu en fin måndag alla.

 

2 thoughts on “Ljumma sommarkvällar och sjungande träd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.