The best products from the best stores!

 

This post contains adlinks from Adviral

Tänk vad mycket bättre jag mår av att minska ner på kött och vete.  Just nu har jag testat att göra blueberry blizzballs istället för vanliga chokladbollar. Mer om dessa kommer en annan dag när jag har testa dem. Men de innehåller valnötter, dadlar, blåbärspulver mm och jag tror att de kan vara ett bra komplement till mellanmål innan jag tränar. Jag har lite svårt att hitta bra mellis då kagg är allergisk mot både vete, soja, överkänslig mot mjölkprotein samt jätteallergis mot skaldjur.

 

 

1. GOJI BERRIES / 2. PLANT PROTEIN / 3. COCO BOWL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.