Någon var där!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.

När livet känns som det inte kan bli bättre

….Ja så känner jag ofta, och blir så lycklig när jag känner det dag efter dag. Ja jag vet att det är svårt att känna så vareviga dag, jag gör det inte. Men just sista veckorna har just en sådan känsla stannat kvar där i kroppen och den “viskar” till mig; nej nej jag tänker inte dra, jag stannar. En underbar känsla.

livet

Jag håller ju på att försöka ta grönt kort och har gått en golfkurs. Jätteskoj! Ja jag lovar; jag är helt såld, trots att det är så svårt så att jag just nu vill skriva F-ordet 😉 Men igår var jag med om något ..ja, roligt, skumt eller kalla det vad ni vill. Det gick urdåligt för mig de första 6 hålen och jag höll på att bryta ihop. Då bara helst tyst, helt stilla gick allt mycket bättre…min golfvagn stod fint bredvid mannens vagn nedanför green där det är plan mark. Det blåste ingenting och när jag stod uppe på green tittade jag ner mot våra vagnar och båda stod där stilla. Vi spelade klart på green och vänder oss om för att gå ner till våra vagnar. Min står inte där utan står vid nästa utslagsplats så fint ca 30 meter bort! Vi tittar på varandra, vi tittar oss omkring, vi kollar in vinden, men nej vi är ensamma och det blåser ingenting. Vi ler och säger samma ; pappa ( min pappa). Efter detta ska ni veta att det gick så mycket bättre 🙂

livet

Efter detta var vi så värda att ta med oss sushi hem till middag ( Det hör inte till vanligheterna). Och vad passar bäst till det om inte lite thailändsk öl.

livet

Kvällen avslutas med lugn, och en fantastisk sommarkväll. Vasen ni ser på bilden finns att köpa här

livet

Njut nu av nuet och sommaren kära vänner!

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.