Flädersaft en varm sommardag

Tänk vad glad jag är att jag fick ihop till en sats flädersaft i juni. Igår var det varmt och vi höll på med trädgårdsarbete. Vad passar bättre då än ett kallt glas med flädersaft och is. Mums, riktigt läskande i värmen.  Det var på håret att jag fick ihop några blomklasar då de blommade över ganska så snabbt. De där svarta lössen var inte så många i år och det är jag glad över.

På nätet hittar ni massor med olika recept för flädersaft. Själv använder jag ekologiskt rörsocker samt ekologiska citroner. När saften är klar fryser jag in den och tar fram så mycket jag behöver för ett glas. Då håller sig saften längre.

Njut av fina dagar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.