Vilken härlig onsdag!

Hallå! Egentligen orkar jag inte skriva nåt, eftersom kroppen och knoppen är helt slut. Gissa om jag sitter i soffan och bara gäspar. Men egentligen är det en helt fantastisk känsla och jag känner mig smått euforisk.

I går tränade jag bålen, då jag behöver det för min rotationsscholios. Och idag blev det dag 1 i Grönt kort golfkurs.

Jag har ju funderat i flera år. Det började med att min pappa sa ett antal gånger att jag skulle börja  så att han och jag kunde göra något tillsammans och kanske komma varandra närmare. Jag gjorde det aldrig även om jag lovade att försöka. Men i dag var det äntligen dags och jag hoppas att min pappa satt däruppe på molnet och hejade på mig…jaja, skrattade en hel del också 🙂

Kvällen avslutas med ett glas rosé  tillsammans med mannen och samtalar kring dagen och det jag varit med om. Så lycklig och nöjd är jag!
Nu blir det sängen och vila så att kroppen och knoppen återhämtar sig för dag två.

Sov gott alla ni där ute!

 

2 kommentarer

  1. Kul att du kom igång och känner dig riktigt nöjd. Din pappa har säkert varit med hela tiden. Fin avslut på dagen. Hoppas du sover gott 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.