Plötslig händer det

Och jag är supernervös och borde sova nu. I morgon ska jag göra något jag funderat på i massor med år. Min pappa tjatade på mig och han tjatade ännu mer när två av mina barn höll på. Jag glömmer aldrig då han sa: Carina, det vore så roligt att göra något tillsammans. Jag tvekade alltid och skrattade bort det. Jo jag ska…nångång svarade jag.
Men nu ska det ske: golfkurs i dagarna två. Det ska bli jätte roligt, men också nervöst. Så jag hoppas pappa att du sitter där på ditt moln och skrattar och hejar på mig. Och du ska veta att jag önskar att du hade gått bredvid mig på riktigt imorgon och på torsdag. Men du kan väl hänga med? Peppa mig, stötta mig där från ditt moln.

 

 

Håll tummarna för mig i morgon och jag lovar att återkomma med hur det gick. Fotografera kommer jag inte att hinna med. Men på något sätt måste det bli någon bild…återkommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.