Kryper runt i gräset

I år hade jag lite plats i trädgården och vad fick sin plats där då? Jo lavendel så klart.  Har haft det tidigare i mina andra trädgårdar och nu igen äntligen igen. Doften av lavendel och färgen gör mig så himla lugn, lugn i hela själen.  Mårbacka pelargonen med sina fina rosa blommor passar jättefint ihop med de lila.

I helgen har jag haft tillfälle att försöka få fina foton på mina barnbarn, men också några bilder i trädgården. Jag kommer inte ihåg vad dessa blommor heter men humlorna gillar dem skarpt. Haha, det ser säkert jätteroligt ut där jag kryper omkring på gräsmattan för att försöka hinna med humlan.

Ha en fin måndagkväll kära vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.