En härlig dag på 4H

Nu tittar jag in här och skriver litegrann :). Just nu vet jag inte vart tiden tar vägen? Jag hinner inte med att fotografera som jag vill, jag hinner inte titta in på andras bloggsidor och skriva en kommentar eller alldeles för sällan.  Jaja så är det nog för många ibland. Varken tid eller ork finns. Men det blir säkert bättre för nästa veckan kommer skolavslutning, sen är det midsommar och senare hägrar semester. Det ska bli skönt! Och i ett kick så är det höst igen 😉 Och livscykeln rullar vidare.

I veckan besökte vår klass en 4H gård och vi hade det jättebra och vädret var behagligt. Inte alls så varmt som det var tidigare.  Jag hade kameran med så klart och fotade några djur när jag fick en liten tid över. Jag tror nog att getterna och gotlandsfåren blev mest omtyckta. De var ju så sociala. I solögas bok står det : ” Det motstånd du möter i din värld är ditt eget.Gåvan till dig är att kunna ta dig fram obehindrat. ”

En av föräldrarna som var med kunde en hel del om gotlandsfåren då han var uppvuxen med får. De var riktigt gosiga och ville kela.

Jag själv älskar grisar och jag vet inte riktigt varför. Tittar i Solögas bok om djurens språk och läser om grisen: “Det finns alltid möjligheter till bättring. Gåvan till dig är att vara vid gott mod” Ge inte upp – det finns en lösning.

Tack, tänker jag när jag läser och kan nog faktiskt förstå budskapet.

Om Kajan står det: ” Tillsammans är vi starka. Gåvan till dig är att göra/ Skapa något med hjälp av andra”

“Frihet börjar inifrån. Gåvan till dig är att känna dig fri Låt inte negativa tankar eller rädslor hindra dig från att göra det du vill!”

Kolla “ord” från djuren! Ha en fin sommarlördag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.