Förkyld och feber mitt i sommarvärmen

Inte roligt att vara dålig i den här värmen! I går var det superjobbigt. Inne gick det inte att vara då det är ännu varmare där. Ute i solen kan man inte sitta. Så igår var det mest att gå omkring och sätta sig i skuggan när benen inte bar längre. Jag vankade av och an och pysslade med lite blommor. Feber i kroppen och superont i halsen hade jag i går och i fredags. I dag rinner näsan men halsen är lite bättre.

Middagen blev sen men lätt att tillreda för nu finns det färskpotatis och mannen ställde sig vid grillen. I går testade jag att bränna kaffepulver vid ytterdörren till torpet då myggorna är som galna och jag har fått blåsor på betten. Vet att det funkar mot getingar och ja, kanske lite bra för myggorna. Men just nu stoppar jag i mig allergitabletter för alla myggbett.

Trots halsen så var jag tvungen att testa lakritsölen jag köpte i veckan… Blev inspirerad av en annan blog där de skrev om lakritsöl (men annat märke) Berättade för mellansonen om ölen och han grymtade och sa; nä vad hemskt. Mannen sa samma. Men den blev godkänd och ja trots halsont smakade den bra och jag är absolut inte en öldrickare.

För att göra det enkelt för mig gjorde jag min favorit tsatsiki på grekisk yoghurt, gurka, olivolja, lite vitvinsvinäger och peppar och salt. Mums

6 kommentarer

 1. Underbara rosenbilder! Trist att vara sjuk mitt i värmen, antar att kroppstemperaturen inte mår så bra av det. Sköt om dig och krya på dig!

  1. Carina
   Author

   Tack <3 Jaa usch det är superjobbigt! Varmare i dag men jag mår lite bättre. Tack för omtanken <3 Ha en fortsatt fin söndag

 2. Usch, så hemskt att vara förkyld och feber i den här olidliga värmen. Hoppas du krya på dig fort!
  Vackra bilder!

 3. Usch, vad trist att bli förkyld mitt i sommarvärmen. Krya på dig!

  1. Carina
   Author

   Tack <3 Ja det var inte skoj. Tyvärr långdraget….fortf förkyld.
   Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.