Fotosöndag

Fotoutmaning

Jag mår väldigt bra med min kamera i handen men tiden räcker inte alltid . Förra året upptäckte jag en grupp som heter fotosöndag där man får vara med med bidrag till temat som de skriver varje tisdag. På söndagen lägger man ut sin bild. Du kan läsa mer om fotosöndag här.

Mitt bidrag till söndagens utmaning ”byggnadsstruktur” ser ni högst upp i inlägget. Härbren står lite varstans i Jämtland och Norrland

 

 

2 thoughts on “Fotoutmaning

  1. Har varit med där när de startade utmaningen för länge sedan. Då hoppade jag på varje fotoutmaning som fanns. Blev lite stressigt efter ett antal år och då bestämde jag mig för att sluta med utmaningar.
    Kreativt foto till temat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.