Bästa hudvården

Maria Åkerbergs produkter

Det här inlägget innehåller reklam länkar från Lycko/Adviral

God morgon alla. Jag vet att jag skrivit förut om ekologisk hudvård, men jag gör det igen. När jag hade mitt företag kom jag i kontakt med Maria Åkerbergs produkter och blev såld direkt!  I mina behandlingar använde jag produkterna allt från massage till ansiktsbehandlingar. Tyvärr kunde jag inte fortsätta att vara återförsäljare för dessa underbara produkter då jag lade ner mitt företag.

I brevlådan nu snart kommer min rengöring och ansiktskräm. Ansiktskrämen för mogen hy hittar du här och olivrengöringen hittar du här

Just nu har Maria Åkerberg 20% på sina produkter och Här kan du läsa mer och hitta produkter för just din hy. Olivrengöringen är perfekt att börja med om man aldrig har testat produkterna förut.

Jag har faktiskt sett resultat på mina tunna ögonbryn….fler strån 🙂 Här hittar du den.

Ha en fantastisk helg!

4 kommentarer

  1. Carina
   Author

   Härligt att höra 😀
   Jag också så klart och skulle gärna vilja jobba med dem igen på något sätt 🙂Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.