När syrenen blommar som mest…

…då räcker sällan tiden till allt man vill göra. Jag funderar på varför det är så varenda år? Man vill passa på att njuta av våren och de fina kvällarna, jag vill hinna fotografera, träna, träffa familj, vänner mm. Men ofta rusar timmarna iväg och jag i alla fall somnar ovaggad på kvällarna.

I går under tiden jag faktiskt grillade ( trots att det bara var måndag) hoppade koltrasten omkring och tittade på mig. När jag tog fram kameran hoppade den iväg så fint.

Ute gick det inte att sitta och äta p.g.a. alla myggen. Syrenerna fick följa med in och fylla köket med en underbar doft.

I dag blev det några blombilder här på bloggen. Just nu finns ingen kraft till att skriva, tipsa eller skriva om känslor m.m. Just nu är det mycket som far i mitt huvud.

Läste en fabel som jag verkligen gillar;  ”En krabba sade till hennes son: ‘’Varför går du så ensidigt min son? Det är mycket mer passande att gå rakt fram’’ Den unga krabban svarade: ‘’Mycket sant kära mor och om du skulle kunna visa mig den raka vägen, så lovar jag att gå den’’ Fabeln om Krabban och hans moder .

Hoppas att ni tar till vara den fina tisdagskvällen !
Kram tiller alla

2 kommentarer

 1. Man kanske får tillåta sig att bara vara och njuta istället för att försöka hinner med mycket annat.
  Ha en fortsätt trevlig och lugn kväll.

  1. Carina
   Author

   Visst är det så? Det är tillåtet att bara va?
   Ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.