Hälsa/skönhet

Njuter av sommaren

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Parfym.se

Jag njuter för fullt av våra underbara sommarkvällar just nu. Det är varmt, vindstilla och ljust länge. Dofterna av hägg och syrén är ljuvlig. Är det någon mer än jag som har svårt att gå och lägga sig dessa fantastiska kvällar? Vi sitter inne i torparköket med öppen dörr och äter middag, ja vi sitter i köket för ute på trappen är det tokmycket mygg tyvärr. Måste försöka hitta på någon doft som håller de borta…

Nu när solen är som starkast brukar jag bli torr om läpparna. Jag har ofta naturligt cerat från Maria Åkerberg och Rosen Seien, men i bland vill man ju ha lite färg och glans 🙂 Jag har verkligen hittat en ny favorit!  Clarins Instant Light Natrual Lip Perfector som du hittar här

Det är ett näringsrikt läppglans som förstärker dina läppars naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare. Läpparna känns genast mjuka och behagliga samtidigt som de skyddas från fria radikaler och även mot kyla, vind och värme. Doften är  faktiskt ljuvlig.

 

Läppglansen innehåller aktiva och välgörande sheasmör, derivat av vitamin A, gamma-orizanol, peptider, 3D Lyster Pigment, vitamin E och vegetal perhydrosqualene från oliv.

Nu ska jag ut i solen en stund innan middagsbestyr.

2 thoughts on “Njuter av sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.