BlommorMiddagstips

Gullviva Primula veris

Vilka underbara dagar och långledighet det har varit! Nu är helgen över och det blir till att jobba några hela veckor igen.  Sommarvädret har varit fantastiskt men tyvärr har det kläckts massor med mygg vid torpet. men I går kväll satt vi i alla fall ute en stund med en svalkande drink, medans grillen gjorde sitt. Fåglarna for omkring och kvittrade i kör runt om i träden.

Middagen blev super! Grillade högrev som hade legat i marinad i tre timmar ca. Första gången men det var inte den sista. Supergott blev det.  Till det gjorde jag bakad potatis och tsatsiki.

 

Fotografering har det blivit lite sik och så med och de få bilder jag har fotat har jag försökt att hitta tillbaka till manuellt på kameran. Hihi, jag blev lite lat när mina barnbarn föddes. För att hinna med ändrade jag kamerans inställningar för att hinna med att fota de små liven. Nu ska jag försöka igen med manuellt.

 

Plockade lite gullvivor i trädgården i dag innan gräsklipparen körde över dem.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.