Trädgård

Trädgårdsfix och sol

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Odla.nu”.

Åh så skönt med ledig dag! Solen lyser från en klarblå himmel och jag har varit uppe sedan ottan. I dag blir det lite fix med blommor till altanen. Jag måste erkänna att jag känner lite stress och prestationsångest innan det blir klart. Men så småningom blir det nog bra. Dahlior har jag på gång och en av de är lite ovanlig. Jag fastnade för den innan jag hann läsa vidare om den. Dahlia Imperalis.

Bilden nedan på min dahlia ser inte mycket ut för världen, men jaäg väntar med spänning.

Jag har en bok om växternas språk av solöga som jag brukar titta i när jag har köpt någon växt. Om dahlia står det ” Du har rätt att känna dig stolt. Ha ett starkt självförtroende för att komma framåt i livet. Var säker på dig själv och din väg och var framförallt nöjd med det du redan har gjort. Du är tillräcklig i allt du gör och har gjort allt på bästa sätt”.

HÄR kan ni läsa mer och köpa dahlian om du vill.

 

Fångade en fis av något slag i går på tulpanen. Fina att se på.

Önskar er en fin fredag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.