Inredningsinspiration

Vilket sommarväder!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Sommaren slog till helt plötsligt och vi människor vaknade snabbt upp ur vår dvala. Jag njuter varje sekund av sommarvärmen, fågelkvitter och dofterna. Och de här ljumma kvällarna! När det äntligen har slutat att blåsa och tystnaden runtomkring gör så att lugnet och välbehaget smyger genom kroppen. Jag älskar att tända ljus även under sommarkvällarna och bara sitta och titta. Haha, egentligen är det nu man ska ha semester. Det är ju liksom vackrast nu.

Det blir många kvällar vid grillen nu när det är så fint väder. Och vad passar då om inte ett glas rosé. Just nu har de bra pris på Iitala rödvinsglas HÄR. Ljusstakarna är gamla och present från när jag var barn. Dessa är i mässing och liknande hittar ni HÄR

Nu blir det snart in i duschen efter en härlig dag i solen. Men ikväll blir det ingen grillning utan mat från en Thairestaurang. Ja ibland får man väl vara lite lat. *ler*.

Fortsätt att njuta av kvällen, hihi jag trodde det var lördag i dag. Hade en lördagskänsla i kroppen så att jag glömde bort att det var torsdag. Skönt! Då fick jag ju ett par extradagar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.