Utflyktsmål med barn

Bamse och Dundermysteriet

Vilken fantastisk dag det har varit och är. Strålande sol och värme.

Vår klass gjorde idag en utflykt till Slottet och “Fredens hus”. Där fick vi vara med om ”Bamse och Dundermysteriet”. En utställning som har skapats tillsammans med barn ifrån Hajens fritidshem i Navestad och riktar sig till barn från förskolan upp till årskurs 3. Tillsammans med Bamse och hans vänner fick vi lösa dundermysteriet och lära oss om återvinning. Barnen fick bl.a. upptäcka Farmors hus, Lille Skutts morotsland, Krösus Sorks kontor och Fjärilsdalen. Det blev en superhärlig dag.

 

Farmor är orolig över att dunderklockan håller på att försvinna. Maja lyssnar och funderar.

 

 

Backen upp var lite tung att gå, men väl däruppe är det en vacker utsikt. I gröngräset runtomkring satt människor och njöt av sommarvärmen! Det är fantastiskt vackert just nu och värmen verkar att hålla i sig ett tag till. Nu blir det lite fundering på middag till kvällen och det känns absolut inte som om man vill gå in. Jag har tyvärr ett problem på sommarkvällarna, och det är att myggen älskar mitt blod. Stora kliiga bölder brukar jag få och nu är det dags! Har redan fått första myggbettet på benet.

Men hörni; passa på att njuta av sol, värme och fantastiska kvällar nu när många av er kanske är lediga fyra dagar.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.