Recept

Glutenfri kladdkaka i dag

Jag älskar choklad! Varför inte göra en kladdkaka så här på tisdagen. Jag bakar ofta denna som finns i boken: Baka glutenfritt. Superlätt och supergod. Testa gärna även ni som inte är glutenintolerans eller vetallergiker.

Här är receptet från boken:

2 ägg

175 g rårörsocker

100 g smör

50 g rismjöl

35 g kakao

1/2 tsk vaniljpulver

1 krm salt

50 g mörk choklad

Smörj och bröa en rund form med löstagbara kanter…Jag använde kokosmjöl.

Vispa ägg och socker, smält smör och vispa ner i äggsmeten.

Blanda alla torra ingredienser för sig och tillsätt dem i smeten. Grovhacka chokladen och rör ner i smeten.

Häll upp i formen och grädda i mitten av ugnen i 175 grader ca 17 minuter.

Servera

2 reaktioner på ”Glutenfri kladdkaka i dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.