Middagstips

De där härliga morgnarna

Fåglarna kvittrar och solen skiner. Jag försöker att sätta mig ute med morgonkaffet, men tyvärr är vinden för kall. Vinden blåser vart den vill. Längtar till den där tiden när man kan sitta i solen på farstukvisten med sin kaffekopp. Bara älskar det! Men nu slutar det med att jag får smyga mig in i köket. Den där ensamma stunden på morgonen är som en stunds återhämtning och omladdning för mig.

I går blev det lite penséer även i torpet. Krukan är lite naggad i kanten eftersom den har stått ute hela vintern. Muggen kommer från keramiker Pia Ulfendahl i Uppsala. Älskar dem, men har tyvärr bara  två kvar och dessa har jag haft i ca 10 år.

Titta riktigt noga på stenen…Vad ser ni? Jag tycker att det ser ut som en groda. Jag hittade stenen på Storsjöns strand någonstans. Den här bilden är mitt bidrag till fotosöndag ”formation”.

I gårkväll blev det ett glas rosé på farstukvisten samtidigt som doften från grillen virvlade runt oss. Visst är doften och just den stunden härlig! Tyvärr torkade jag sönder ett glas i gårkväll. Blir så arg på mig själv då jag har sönder glas. Här kan  man köpa glasen bl.a. så jag får nog köpa in mig på lite nya glas.

This post contains adlinks from Adviral

Det blev en sallad till med blandad sallad, tomat, rödlök, vattenmelon, granatäpple och grillad halloumi och lite balsamico. Tänkte ha testat granatäpplebalsamico men fick inte tag på det. Ska leta vidare. Men salladen var supergod och passade bra till grillat.

Nu blir det en kopp kaffe till. Ha en fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.