Ögonbrynsolja

This post contains adlinks from adviral

Jag har tidigare haft eget friskvårdsföretag med massage och lite skönhetsbehandlingar. Det kom till en punkt i mitt liv då jag inte kunde fortsätta med det tyvärr. Då kom jag i kontakt med hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg för första gången. Det är nu 11 år sedan. Jag hade de då i min salong och sålde även produkter till kunder. När jag lade ner företaget så kunde jag inte fortsätta sälja till kunder hur gärna jag än hade velat. Älskar dessa produkter. På deras hemsida finns tio anledningar till att välja Maria Åkerbergs produkter. Och jag håller med om alla dessa tio:

1. Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp
3. Hög kvalitet till ett bra pris
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt – högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga
8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter

Det senaste som jag nu har testat etta tag och som inte fanns på min tid som återförsäljare var  Specials for eyebrows. Jag måste säga att jag var lite fundersam till att olja skulle hjälpa mig att få lite bättre ögonbryn. Jag har inte så kraftiga och på det är de också blonda! Jag färgar de regelbundet men skulle så gärna vilja ha lite kraftigare. Det är en stärkande olja som man använder sparsamt på natten och tillsammans med borste kan man forma brynen på morgonen.

Och faktiskt! Mina ögonbryn, fortfarande lite glesa men ändå har det faktiskt blivit lite mer kraftigare så att det är lättare att använda både pennan och att färga mina små ögonbryn.

Oljan hittar du här

På Lyckos hemsida har jag nu hittat alla produkter och där är det så enkelt att beställa samt så kommer varorna så snabbt direkt hem till mig. Klicka här så kommer du direkt till lycko där det finns massor med olika hårvård och hudvårdsprodukter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.