Värmen på väg

Det är fredag och det är sol! I morse var det svårt att ta sig upp men när fredagskänslan väckte mig så gick det lättare att hoppa upp och sätta på kaffet. Det var heller inte mer än några grader minus ute. Just nu är jag så vårtrött.

Men i helgen måste vi byta till sommardäck på bilarna. Jag ska också städa och göra snyggt på altanen. Det har samlats sig lite skräp där  i vinter. Huva ! Kanske det också blir en cykeltur icm det inte blåser för mycket. Hatar blåsten, allra helst när man cyklar. Jag blir fryssen och får vita fingrar och lederna mår inte bra.

Jag riktigt längtar att få göra iordning ute och att värmen kommer. Det bästa är tidiga morgnar med en kopp kaffe eller varför inte en kväll med ett glas rosé. Vi går mot en fin tid!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.