När kroppen säger ifrån

God morgon!

I går eftermiddag var det ett strålande väder och jag hade möjlighet att tillbringa sena eftermiddagen ute med en vän. Min rygg och mitt huvud är så trött just nu. Och jag behöver vila så mycket jag kan och göra saker jag mår bra av. Vad mår jag bra av då? Jo b.la. med min kamera. Det är så viktigt att lyssna på kroppens signaler.

Promenad ute var susen för knoppen, och efter det åkte vi och fikade.  Jag kunde  inte låta bli trots allergi att smaka denna underbara “white lady”. Den var nog det godaste jag smakat.

Det blev en ganska sen kväll igår och på väg hem höll solen på att gå ner. Njöt av skuggorna som blir vid solnedgången. Det är något speciellt vid just den timman.

Njut av torsdagen och i morgon är det redan fredag!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.