Fotosöndag

Fotosöndag

I söndags var det dags att lämna bidrag till fotutmaningen igen. Den här söndagen var det “högtid”. Hur man nu tolkar det? De flesta tolkar nog olika festliga tillfällen eller just påsk som det var i helgen. Titta in på fotosöndags sida så ser ni söndagens bidrag i olika tolkningar. Eller titta på Flikr

Mitt bidrag var bilden ni ser ovan. Ett par förväntansfulla barnhänder som håller i ett påskägg. Jag hade bilden i ett tidigare inlägg i torsdags men kan inte låta bli att visa den igen. Bilden fotade jag i vår klass när vi letade skatt på skärtorsdagen.

Denna veckas tema är “skönhet”, så vi får se vad jag kan åstadkomma.

2 thoughts on “Fotosöndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.