Vår

Den här dagen

Det är roligt med årstider. Och hur annorlunda det kan vara från år till år. Jag tittade på mina bilder på externa hårddisken och hittade bilder från tidigare år. Den översta blåsippsbilden är från 3/4 2016. Det är roligt att sitta och titta på alla bilder, allra helst när de är fotade på samma dag olika år. Några kommer man inte ihåg och några funderar man på hur jag tänkte eller hur hade jag inställningarna.

3/4 2015 hade jag bott i torpet nästan 3 månader. På mina promenader runt på landet hittade jag blåsippor som blommade för fullt. Det är så roligt att fotografera blåsippor och vitsippor på nära håll. Lyckas men kan man få till riktigt fina bilder. Det jag mest är rädd för när jag ålar omkring på marken för att fotografera vårblommorna är ORMAR! Ja jag är verkligen livrädd för ormar och glömmer aldrig min andra sommar i torpet, när jag kom hem och gick lugnt på gräset  i flipflop. Nedanför trappan låg en stor huggorm. Gissa om jag höll på att “dö” av skräck.

Just i dag för två år sedan hade jag lite blommor ute i kruka. I år har jag ingenting. Jo den lilla prydnadsgranen från julens dekoration står fortfarande kvar.

För ett år sedan var jag och en väninna till Stockholm och det var ett strålande väder. Ingen snö i sikte även om vårvindarna var lite kalla.

Just idag tror jag inte att det blir några bilder på vårblommor. Snön ligger  fortfarande kvar  hemma hos mig. Ganska mycket är det kvar.

4 thoughts on “Den här dagen

  1. Åh så fina tankar, reflektioner om samma tid på året, fast år från år. Tänk vad tiden går! Herregud att du har bott i det vackra torpet så långe! Jag verkligen gillar ditt torp och dess omgivning 🙂
    Som alltid, så kloka ord och vackra bilder på din blogg <3

    Kram Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.