Bara lite personliga tankar

Jag sitter vid den soliga väggen och njuter av vårsolen. När man sitter där själv så kommer många tankar. Jag hade tänkt skriva om mina tankar men har inte kommit så långt än.  Vad är det jag tänker på då?

För ca 5 1/2 månad gick min pappa hastigt bort. Ja för mig var det hastigt eftersom jag inte riktigt hade fått veta att han var så “dålig”. Många tankar och känslor håller på att komma upp till ytan just nu… Från ca 11 års ålder faktiskt. Både ledsna, positiva och arga känslor. Sorgen av att stå utanför…. Även saknaden av pappa nu när han är borta och saknaden av en närvarande pappa när han levde.  För många år sedan var jag till ett medium som sa att jag behövde försonas med pappa och be honom om förlåtelse. Jag gjorde det aldrig mer än i tanken… Jag hoppades att det skulle räcka. Men jag kommer alltid att undra varför vårt liv tillsammans blev som det blev. Svar kanske så småningom kommer på ett eller annat sätt eller så gör det  inte det. Spelar ingen roll vilket.

Nu blev det en del skrivet men jag känner att orden tog slut… Blommorna är från mig och min syster och våra barn på självaste begravningssermonin i kyrkan.

Njut nu kära ni av den sista påskledigheten. Här är det lite sol och lite moln.

Ha en fin dag!

 

4 kommentarer

 1. Vad tråkigt och jag beklagar sorgen. Jag förlorade min pappa för snart 9 år sedan och det känns som igår! <3 Kramis

 2. Tina

  Fina bilder som vanligt och tänkvärda ord <3
  Ja saker och ting ändras och man funderar en hel del <3
  Kram 🙂

  1. Carina
   Author

   Tack fina du ??
   Ja saker och ting ska igenom när det kommer ikapp ?
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.