Snart är det påsk

Det var en kall morgon. Och det var svårt att kliva bort från det varma täcket. På språklekslektionen i morse med F-klassen rimmade vi fritt. Jag sa; “gul” Alla barn nästan skrek “ful” Hihi ja det rimmar ju faktiskt, men jag ocker det är så fint med gult till våren och påsken.

Påskliljor hör våren till och dessa bilder är från förra året.

Men mina favoriter är ranunkler ! Så magiskt underbara.

Förra året försökte jag med en ranunkel i kruka. Den höll inte och jag tyckte det var svårt att sköta rätt.

Kanske snart dags att vårstäda hemma 🙂 Då kanske den gröna gräsmattan och vårblommorna kommer snabbare.

Kall påsklilja

Njut av solen, den värmer lite trots allt.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.