Tankar/Inspiration

Kreativ Entreprenör, Vägledare och Livsnjutare

Nu vill jag gärna berätta om en vän till mig. Hon är så kreativ, glad, positiv och med ett stort varmt hjärta! Vi träffades för massor av år sedan på en mediumutbildning och sedan des har vi haft kontakt, träffats på fika och även gjort en del resor/utflykter. När vi ses kan vi sitta och prata i flera timmar 🙂

Hon har nu äntligen startat upp sitt företagande. Tina inspireras av att få vara ute i naturen och njuta av vad natur och djur har att ge, och att få vara med kreativa människor i olika sammanhang. Hon tycker om havet och dess doft och vågskvalp- så rogivande. Även att få samtala med härliga människor och få utvecklas därigenom inspireras hon av.

Tina är verkligen en Livsstilsinspiratör! Titta gärna in på hennes vackra sida och låt dig inspireras och kanske boka ett möte med henne. Klicka här så kommer du vidare till hennes sida.

Den övre bilden kommer från Tinas hemsida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.