FotografiTankar/Inspiration

Massor med snö att skotta

Ont i ryggen pga av att vi försov oss i början av veckan och jag “flög”upp…. Första dagen kunde jag knappt ta mig till jobbet och ännu mera sitta. Jobbade två dagar och sedan gav kroppen upp och jag blev hemma torsdag och fredag.

Och då passar snön på att vräka ner! Samtidigt är jag ensam hemma. Fy bubblan, men envis som jag är hittar jag på ett sätt att få undan snön på farsukvisten samt öppna upp gången till soptunnan. Resten har hyresvärden fixat 🙂

Kan inte annat än njuta av all snö. Det är så oerhört vackert och stilla förutom en traktor som passerar, fåglar som flyger omkring och ljudet från stora vägen.

Då jag är en tänkare så självklart på promenaden far tankar i huvudet kring de sista dagarna. Veckan har verkligen varit lite “skum” på olika sätt. Många som kanske har upplevt konstiga saker, blivit väckt på natten eller något annat, och flera oberoende av varandra har vaknat samma tid på natten ( fått det berättat för mig av olika personer) . Ja nog har det stormat alltid… Både känslomässigt och i naturen med all snö…. Man känner sig kanske missförstådd, ensam eller så har andra konstiga känslor dykt upp i veckan. Så nu borde det väl vara en lugnare tid framöver och vi får njuta av ljuset och våren <3

Tomten är kvar än 🙂

“Uträtta det möjliga istället för att prata om det omöjliga”  – okänd

 

4 thoughts on “Massor med snö att skotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.