Lördagen bjöd på en innedag och lite pyssel

Fint snöfall som sakta dinglar ner till marken som redan är täckt med massor av snö. För min del behöver det inte komne mer, men gärna ligga kvar ett tag.

Jag har inte varit utanför dörren, inte ens en promenad. Inte haft någon lust då jag kände att jag behövde “vara lat” i dag. Ibland behövs sådana dagar. Pyssla, städa, fixa med foton, läsa bloggar mm, det har varit min dag.

ljus på bordet

Och så blev det blå duk som kom fram och vad passar bäst då om inte mina fina blå höganäsmuggar. Varmt roiboste med en smak av vanilj från kung markatta. Ljusen är tända och det doftar vanilj och rent.

DSC08755

DSC08750.jpg

En lugn och härlig dag; precis vad jag behövde.

Ha en fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.