Det bästa i mitt hem

I natt var det kallt igen, och fullmåne. Jag hade hoppats på att molnen höll sig undan nu på morgonen så att jag hade kunnat fotografera månen på en klarblå himmel. Men nej, grått och dimmigt vaknade vi till.

I köket visar innetemperaturen endast 15 grader. Det är bara att sätta på kaffet, tända eld i kaminen och sedan krypa ner i sängen igen med kaffekoppen. I vårt lilla torp står sängen i rummet så att kaminen är precis på sidan om. Det är så mysigt när det knastrar och sprakar och värmen sakta sprider sig.

kamin

Fick för ett tag sedan i present rökelse från Sri lanka. Tänder en och doften sprider sig i det lilla köket.Jag brukar inte låta den brinna så länge då jag inte gillar för stark doft.

sanddalwood

 

sandalwood

Nu ska jag försöka hitta något bra att fotografera inför söndagens fotoutmaning; “stark”.

Önskar er alla en bra lördag!

3 kommentarer

  1. Det har varit klara nätter tills fullmånen kom, såklart att himlen skulle täckas av moln.?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.