Produkter för händer och fötter

Produkter för händer och fötter

I går var jag hos Lotta på SMOG Uppsala. En jätteduktig och noggrann nagelterapeut. Titta in på hennes Boka Direkt sida och läs mer och tveka inte att boka en tid om ni är sugen på att fixa naglarna med gelé eller bara få lite manikyr med nagellack.

När man sitter i ett par timmar tillsammans så blir det mycket prat och på något sätt kommer man varandra nära. Lotta vet om mitt fotointresse så efter att jag hade fått mina naglar “nya”, fotade jag några produkter åt henne.

TL Spa Design. Här kan du läsa mer om produkterna och de finns att köpa hos SMOG. Jag älskar känsla och doften av handkrämen.

 

Vill du ha lite bling bling så finns det en hel del att välja mellan.

 

I går var jag hos Lotta på SMOG Uppsala. En jätteduktig och noggrann nagelterapeut. Titta in på hennes Boka Direkt sida och läs mer och tveka inte att boka en tid om ni är sugen på att fixa naglarna med gelé eller bara få lite manikyr med nagellack.

När man sitter i ett par timmar tillsammans så blir det mycket prat och på något sätt kommer man varandra nära. Lotta vet om mitt fotointresse så efter att jag hade fått mina naglar “nya”, fotade jag några produkter åt henne.

TL Spa Design. Här kan du läsa mer om produkterna och de finns att köpa hos SMOG. Jag älskar känsla och doften av handkrämen.

 

Vill du ha lite bling bling så finns det en hel del att välja mellan.

 

2 kommentarer

  1. Wow!! ..vilka snygga naglar!!! ..plus snyggt och proffsigt fotograferade produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.