Fotosöndag

Söndagens fotoutmaning var staket.

Klockan är 8 på morgonen och solen skiner, det är 20 grader kallt ute. Jag tittar ut och ser att morgonsolen lyser på staketet utanför fönstret.

Tar med mig kameran och går ut en promenad. Då det biter i kinderna blir det några snabba försök att fota staketet.

Skönt att komma in i värmen igen och tända eld i kaminen, koka kaffe och sätta sig  för att titta på bilderna.

Hoppas er söndag har varit bra!staket.jpg

10 kommentarer

  1. Oj, vad kallt det är hos dig! Förstår att stugvärmen lockade och bilderna blev riktigt bra. Önskar dig en fin söndagkväll från Malta ? 😀

  2. Jaha, där missa jag fotosöndag igen. Tänker varje vecka att jag ska vara med men sen försvinner det någonstans på vägen. Fint foto där man ser staketet i bakgrunden. Oj vad kallt du hade det, här har det varit mest fjorton minus. Ha det gott

  3. Jaha, där missa jag fotosöndag igen. Tänker varje vecka att jag ska vara med men sen försvinner det någonstans på vägen. Fint foto där man ser staketet i bakgrunden. Oj vad kallt du hade det, här har det varit mest fjorton minus. Ha det gott

  4. Jaha, där missa jag fotosöndag igen. Tänker varje vecka att jag ska vara med men sen försvinner det någonstans på vägen. Fint foto där man ser staketet i bakgrunden. Oj vad kallt du hade det, här har det varit mest fjorton minus. Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.