9 thoughts on “Födelsedag

  1. Stort grattis i efterskott Carina! Det där såg verkligen ut att vara en god tårta, och nybryggt kaffe till den..mums. Det där med att fotografera går i vågor, den här årstiden är nog ingen jätte produktiv tid för majoriteten, i allafall inte om det ska vara regnigt och grått väder som det ju har varit för det mesta.
    Trevlig helg!

  2. Stort grattis i efterskott Carina! Det där såg verkligen ut att vara en god tårta, och nybryggt kaffe till den..mums. Det där med att fotografera går i vågor, den här årstiden är nog ingen jätte produktiv tid för majoriteten, i allafall inte om det ska vara regnigt och grått väder som det ju har varit för det mesta.
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.